Exchange & Return

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

Retourneren van een product kan niet eenvoudiger. Probeer uw aankopen op in het comfort van uw eigen huis en als je nodig hebt om ze terug te sturen, heb je 14 dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling te ruilen of retourneren ontvangen.

Zorg ervoor dat uw items zijn nieuwe teruggekeerd, ongebruikt en withour online shop en designer kledinglabels nog steeds aangehecht. Rendementen die niet ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en zal terug naar de klant worden gestuurd.

Neem contact op met onze klantenservice team als u nog vragen heeft.

Het inleveren van uw aankoop

1. Gewoon vragen om een ​​Returns Merchandise Authorization (RMA) nummer binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

2. Meld u aan bij uw account en onder Mijn bestellingen, selecteert u het ordernummer met de items die u zou willen terugkeren.

3. Klik op de CREATE A RETURN / EXCHANGE knop en volg de stappen

4. Vink het vakje in te stemmen met onze Returns Policy. Wij zullen dan een e-mail met daarin uw RMA (Retourneren Merchandise Authorization) en koeriersdiensten referentienummer sturen.

Om ervoor te zorgen uw rendement is gedekt door onze gratis retourbeleid, stuur het terug uit hetzelfde land het was tot opgeleverd. Bestellingen teruggestuurd uit een andere bestemming kunnen extra kosten met zich meebrengen en worden vertraagd bij de douane.

Wij geven de voorkeur dat items via onze eigen dienst worden teruggestuurd naar ons, zodat ze beschermd en verzekerd. U kunt terugkeren met behulp van een veilige manier, maar we kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Het ontvangen van een restitutie

De terugbetaling zal worden bijgeschreven op de oorspronkelijke betaalmethode of op te slaan krediet op uw account.

lease er rekening mee dat restitutie kan tot 10 werkdagen om te laten zien op uw rekening te wijten aan variërende doorlooptijden tussen payment providers.

ons beleid

Alle artikelen moeten nieuw, ongebruikt worden geretourneerd en met al onze website en designer kledinglabels nog steeds aangehecht. Rendementen die niet ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en weer terug naar de klant gestuurd.

herhaalde Returns

Wij bieden een flexibel terugkeerbeleid om uw online shopping ervaring nog gemakkelijker te maken. Wij doen bewaken van het aantal aangiften door de klanten, en bleef aangifte zal worden gemarkeerd en mogelijk weigerde naar eigen goeddunken of leiden tot de sluiting van uw account.

late Returns

Uw aankoop moet terug binnen de 28 dagen na ontvangst van uw bestelling worden verzonden naar ons.

Schoenen

Als u probeert op schoenen, wees bewust niet aan de zolen krassen of markeer de schoenendoos. De winst moet ook de stofzak en doos, omdat deze worden beschouwd als onderdeel van het product. Gelieve plaats de schoenendoos in een andere doos om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Defecte goederen

De goederen worden geclassificeerd als defect als ze worden ontvangen beschadigd zijn, of wanneer een fabricagefout voordoet binnen zes maanden na aankoop. Items die zijn beschadigd als gevolg van normale slijtage worden niet beschouwd als defect te zijn.

Als uw product defect is wanneer u het ontvangt, kunt u terugsturen voor een terugbetaling. Gewoon vragen uw retourneren Merchandise Authorisation (RMA) nummer en de terugkeer van de defecte goederen aan ons binnen 30 dagen na de dag dat u ze ontvangen.